Blar i NOFIMA vitenarkiv på forfatter "Grimmer, Stine"
-
Effekt av slaktestress, utblødningsgrad og rigor status ved saltetidspunkt på filetfarge, karotenoidinnhold, vitaminstatus og harskningsgrad i kaldrøykte laksefileter
Birkeland, Sveinung; Skaret, Josefine; Grimmer, Stine; Vogt, Kjell Gjermund (Nofima rapportserie, Research report, 2010)Prosjektet er en videreføring av de tidligere FHF-finansierte prosjektene som omhandler bruk av pre rigor råstoff til produksjon av kaldrøykt laksefilet. Det har ikke i de tidligere prosjektene blitt fokusert på hvordan ... -
Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer
Ruyter, Bente; Grimmer, Stine; Thorkildsen, Trine; Todorcevic, Marijana; Lalic, Marina; Vogt, Kjell Gjermund (Nofima rapportserie, Research report, 2010)